zondag 15 december 2013

VRIJDAG 27 DECEMBER 2013 14-18u


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com



verslag gemaakt door een bezoeker:

De laatste Presidential Suite gangbang stond bij wijze van uitzondering gepland voor vrijdag de 27ste december. Een vrijdag, in de vakantie met een gure wind. Ik had verwacht dat het wel rustig zou zijn maar deze speciale aflevering wilde ik niet missen. Gelukkig waren er meer mannen (en koppels!) om die reden naar de Presidantial Suite afgezakt.

Een aantal meiden niet je er vaker ziet en een stuk of 5 nieuwkomers en gelegenheidsletjes met een behoorlijk aantal zeer actieve mannen maakten er een geweldig mooi en geil feest van. Voor aanvang zag ik een zeer lange en langbenige blonde meid naar binnen glippen. Het beloofde een warme 3de kerstdag worden.

Ik was als een van de eerste binnen, kleedde me snel uit en sprong onder de douche. Toen ik beneden kwam ben ik direct op de lange blonde afgelopen die zich voorstelde als Maxime (ze bleek Belgische te zijn), Maxime..... benen tot boven de bar, lang blond haar, geil gekleed en een hongerige geile blik.

Toen er meer mannen binnenliepen en men elkaar begroette werd Maxime al meteen betast, gekeurd, opgegeild en zat ze binnen de kortste een drietal mannen diep te pijpen. Het was te zien dat ze moest wennen aan het gebeuren maar ook dat haar geilheid het won van de  schroom. Zij was zowat de hele middag middelpunt van geile kerels en als ze al een pauze nam om iets te drinken duurde het niet lang voor ze zelf het initiatief nam om een aantal staven te nemen. Zij is in ieder geval goed aan haar trekken gekomen en in alle varianten flink door geneukt. Hel geile was dat ze niet direct veel initiatief toonde, dat liet ze als een echte gangbangslet over aan de mannen. (Een gangbanger weet wat ik bedoel) Maar als de mannen haar dan zeiden of lieten merken wat ze wilden dan was bijna niets te gek.  Echt een mooie, geile slet die er dan (letterlijk) zelf om vraagt en zegt "neuk me, neuk me anaal".

Een half uur na aanvang sloegen de stoppen door en wel in de zekeringkast. De Presidential werd in een klap pikkedonker en dat duurde ongeveer een minuut of tien. Het was tekenend voor de hele middag dat de ruimte, in het donker, voortdurend gevuld bleef met gekreun en het geluid van stevig neukende mensen. Een dame, waarvan we de naam niet kennen, gehuld in zwarte lingerie, met een formidabele voorgevel werd in ieder geval nog zo afgeneukt dat de orgasmes het donker in werden geschreeuwd.
Het licht ging na een minuut of 10 weer aan en de actie was overal.Hier komen toch wel heel actieve heren.Terwijl het feest in volle hevigheid doorging kwamen nog een paar stelletjes binnen.Een van de meiden, Joanna, kon niet wachten en had nog geen 2 minuten nodig om voorover gebukt aan een dikke lul te zuigen.Ze werd binnen no time richting een van de bedden bewogen en grondig doorgeneukt, eerst in haar geile kut en daarna diep anaal. Terwijl ze goed doorgepompt werd bezorgden een van de mannen haar alsnog een "witte kerst" door haar geile pijpmond diep vol te spuiten. Het geil liep over haat flinke tieten omlaag terwijl ze nog steeds genomen werd. Wow daar genoot ze echt van.

Zij heeft aardig wat over zich heen gekregen maar liet ook niet na om een drietal dames geil en lekker te beffen terwijl ze zelf al dan niet geneukt werd. Het werd gewaardeerd. Maxime, een van de gelukkige sletjes, bleef klaarkomen op haar tong en zoog onderwijl de ene na de andere man af. Op een moment zat ze voor me op haar knieën terwijl ze heerlijk op mijn pik zoog. Ik zei haar: "Kijk me aan!" Toen haar ogen omhoog kwamen hield ik het niet meer.  Ik zei haar dat ik klaar zou komen (voor degene die het niet weten, dat is de afspraak zodat een meid kan reageren als ze niet il dat je in haar mond klaarkomt). Ze begon nog harder te zuigen en haar hoofd te bewegen wat ik nog in me had spoot ik in haar mond. Terwijl ze me aan keek likte ze langzaam mijn zaad door. Geweldig wat das dat geil! Bij mij was het vat af, ik heb het laatste uur onder het genot van een drankje en een hapje gekeken hoe de meiden door de andere mannen werden afgeneukt.
Ik weet het we hadden afgesproken met een paar mannen dat we Joanna en Maxime dubbel vaginaal zouden neuken maar sorry mannen het zat er bij mij niet meer in!

Maxime werd later nog tijdens een pauze geneukt achterover op een barkruk, ondersteund door de één en geneukt door de ander. Sonja had zich in alle drukte teruggetrokken op de witte bankjes voorin. Daar had ze eerst een lang geil spel met 2 nogal jonge heren en kreeg voortdurend bezoek van geile hengsten en werd goed wijdbeens afgeneukt door de een terwijl de anderen assisteerden en haar mond vulden. Ze ging weer als een sirene. goed hoorbaar en natuurlijk kleddergeil spuitend. Marion werd flink aangepakt en het feest bleef maar doorgaan.Tot 17.45 was er non-stop geile actie. Teveel om te vertellen. Een perfecte afsluiting van het oude jaar. Tot de volgende!!

Wil je als meid of stel ook eens meedoen? Neem dan snel contact met ons op circle.gb@gmail.com.

XX