dinsdag 30 december 2014

DINSDAG 23 DECEMBER 14-18U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com




Geschreven door een bezoeker:

Inmiddels een traditie maar wel telkens met nieuwe insteek. Dat laatst heel letterlijk.
De "insteek" was heel goed deze laatste Presidential van 2014. Zoals de afgelopen jaren was er een ontvangst door de gangbangsletten met bubbels en veel aandacht. Leuk dat Angel ook weer eens van de partij was. Ze had het al aangekondigd op het blog maaar je weet natuurlijk nooit....

Het was ondanks de afwijkende weekdag een goed bezochte happening. Veel en vooral behoorlijk actieve mannen. Veel actie dus. Geile, stevige seks, veel kerels op 1 dame en in alle hoeken en op alle bedden ging het er op.

Het plaatje is bekend bij de vaste gasten maar zoals altijd gebeuren er op de Presidential Suit onverwachte en bijzondere dingen. Van de 3 koppels waren er 2 schijnbaar goed bevriend ze zijn door de nodige mannen aagepakt.

De blonde schone (1 blonde dame en 1 met zwarte haren) kon het harde werk wel waarderen en ging goed voor de bijl. Met grof maar gepast geweld werd ze afgepaald en over het bed getrokken. Daarbij kreeg ze niet alleen een flink aantal pikken maar ook de nodige tikken op haar kont te incasseren. Zeer tot haar genoegen.

Wat een herlijke geile slet. Ook de zwartharige moest er goed aan geloven. Minder hard maar wel geil.Jammer dat het bij dat rondje bleef. De 2 waren wel nog aardig met elkaar bezig in het rookdeel.
Ongewone plekjes dus.Niet echt de bedoeling want het is toch een centraal gebeuren maar het was daarom niet minder geil.

De ster van de dag was echter de andere dame van het derde koppel. Klein van stuk, kort blond haar, megageile stevige borsten, een perfecte kont en open blik met zaadvragende ogen. Na de omgeving goed in zich op te hebben genomen werd het tijd om iets anders in zich op te nemen. Met haar partner ging ze naar het voorste ronde bed waar ze na een rondje pijpen door haar partner genomen werd. Dat ging er al behoorlijk op.

Een van de mannen schoof een condoom om en stemde zich met de man van het koppel met kleine gebaren af. Het was goed en hij nam het over. Kleine "K" werd nu hard afgepaald door de eerste onbekende pik. Na verdere afstemming nam hij haar ook in haar strakke kont en dat was het sein voor meer kerels om zich ermee te bemoeien.

"K" werde overal, in alle gaten geneukt en pijpte daarbij vele vreemde palen af. Zij werd de hele middag gepakt, na een pauze aan de bar weer bereidwillig meegenomen en genomen. Een mooi lekker ding maar ook een geile neukslet die elke lading sperma over haar tieten of lippen met een verheerlijkte glimlach ontving.
"K" was niet heel luidruchtig maar op bepaalde moment kon ze een kreunend grom niet binnenhouden. Ze ging zeker een keer of 5 in een DP en daarbij werd ze ook een keer diep in haar keel geneukt en zo volgespoten dat het zaad uit haar mond over haar lijf droop terwijl ze nog gepakt werd.
Het was een geweldige afsluiting van 2014 en "K" mag / moet zeker terugkomen in 2015!!
Wil je als man, meid of stel ook eens meedoen? Neem dan snel contact met ons op circle.gb@gmail.com.

XX