maandag 17 februari 2020

VOLGENDE EDITIE 27 FEBRUARI 13 - 17U IN CLUB DIVINE TE BRECHT


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com



Donderdag 27 februari 13 - 17u heeft je geile nymfomane buurvrouw weer haar maandelijkse uitje... Samen met een aantal milfs zakt ze weer af naar de Presidential Suite gangbang in Club Divine te Brecht (Pierrelaan 33).



Niemand in haar omgeving weet welke fantasieën ze daar al heeft beleefd. Waar jij van droomt om
met haar te doen zal zij die middag herhaaldelijk ervaren. Ze zoekt geile, potente mannen om haar lekker, hard, lang en diep te neuken, een paar uur lang geile seks !!! Bijna niets is taboe en in de handen van de juiste doortastende mannen verandert zij in extreme geile sex-slet en vaak zijn al haar gaatjes dan ook beschikbaar voor jullie ! Liefst heeft ze meerdere pikken tegelijkertijd.

Laat de sleur maar thuis en laat je (man, vrouw en/of stel) verrassen door wat komen gaat. Go with the flow en live your dreams. Dont dream your life!

Anders dan bij professionele gangbangs is er bij de Presidential Suite Gangbang geen vaste line-up en juist dat maakt dat het iedere keer weer uniek is. Vele amateur meiden hebben hier hun fantasie beleefd en hun eerste gangbang ervaren.

Lees hier op het blog wat de buurvrouwen al allemaal uitgespookt hebben en blijf niet langer dromen over je buurvrouw maar kom langs om haar en de andere buurvrouwen te neuken. Geen profs, geen fake gedoe, geen fake leeftijd maar gewoon geile buurvrouwen die het geil vinden om door meerdere mannen geneukt te worden.

Heb jij, of ben jij, ook een nymphomane buurvrouw? Neem haar dan gewoon mee!
Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-).  circle.gb@gmail.com.

XX

dinsdag 5 november 2019

EDITIE DINSDAG 12 NOVEMBER IN THE CLIMAX IN BALEN!


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com


Verslag van een deelnemer:

In het woud van gangbangs die er in den lande zijn is een keuze niet gemakkelijk. Het werd, om mij moverende redenen, de Presidential Suite gangbang in The Climax in Balen.

Bij aankomst was de parking volzet, het leek dus druk te zijn daar binnen. Bij de onthaal stond een leuke vriendelijke blondine. Wat mij betreft had ze zeker mee mogen doen. Na de financiën geregeld te hebben ontving ik een sleuteltje voor mijn locker en kreeg een korte uitleg. Onderweg naar de (ont)kleed ruimte wierp ik snel een blik in de “arena”. Mijn keuze om hier te komen werd direct geklasseerd als “beste keuze”. In tegenstelling tot mijn conclusie op de parkeerplaats was het eerder rustig. (Note aan de uitbaters: De parking is wat klein) Ik denk een man of 15 en een drietal stellen waarvan de meeste heren niet participeerden. Na mij uitgekleed te hebben een douche genomen was ik klaar om de wereld van de Presidential Suite gangbang binnen te stappen. Dus naar beneden en eerst maar eens een drankje drinken.

Op het moment dat ik de “arena” binnenstapte werd mijn “kleine kameraad” direct door een rondborstige brunette de hand geschud. Nog voor ik adequaat kon reageren zat deze dame met prachtige borsten al op haar knieën. Mijn boxershort halverwege mijn benen nam ze de “kleine kameraad” gulzig in haar mond. Vakkundig begon ze de kleine te pijpen wat zich uitte doordat de kleine ineens niet zo klein meer was maar fier overeind stond en verlangde naar meer. Dat drankje moest even wachten.

Ook de brunette wilde meer ze pakte een condoom, deed hem om mijn inmiddels “fiere kameraad” draaide zich om en zei “Jhaa neuk me”.  Tja, wat doe je dan als man? Wat een geile slet is dit. Dat laatste was ook andere mannen niet ontgaan en al gauw werd deze lekkere slet door ons stevig verwend. Plots kwam er een donker harig sletje te voorschijn (ik weet echt niet van waar). Ze had een mooi en geil fishnet outfit aan en lekkere hoge hakken. Zonder dat ze aansporing nodig had zakte ze op het gezicht van het sletje dat ik aan het neuken was en liet zich zo lekker likken. Bij het idee alleen al spoot ik de puntmuts van mijn “kameraad” stevig vol.

Zo, nu dus even tijd voor een drankje. Ik hoop dat ze energie drank hebben spookte door mijn hoofd. Terwijl ik toekeek hoe de twee sletten door een aantal mannen onder handen werden genomen dronk ik mijn drankje. De twee sletten konden er geen genoeg van krijgen dat was duidelijk. Ze streden om ter meeste pikken.

Op een ander (rond) bed werd een andere brunette slet gebeft terwijl ze ondertussen probeerde 2 pikken te pijpen. De beffer was kennelijk goed want af en toe moest ze haar concentratie “lossen”. Maar ook deze slet wilde uiteindelijk toch stevig geneukt worden en smeekte er haast om. Dat lieten de mannen zich geen twee keer vragen!

In de ruimte was nog een rond bed aanwezig waarop een blonde slet misbruikt/gebruikt (wie het weet mag het zeggen) werd door een aantal mannen. Ook zij genoot duidelijk van zoveel aandacht van de mannen.

Inmiddels werd de rondborstige slet door 2 mannen dubbel in haar kutje geneukt. Ma jongens toch wat genoot dat sletje daarvan. Het geluid dat zij maakte in combinatie met het aangezicht was voor mij de The (Cli)max van de middag.

Het was geweldig om te zien dat deze sletten, allemaal geen fotomodellen maar toch als je ze op straat zou zien lopen even zou nakijken, zo geweldig veel seksdrive hadden. Dat deze “buurvrouwen” zomaar voor het grijpen lagen hier. Nou ik zal jullie laten weten wanneer er een huis bij mij in de straat beschikbaar komt. Naast jullie wil ik graag wonen.

Ik heb me de hele namiddag goed vermaakt. Het was een beetje kinky maar niet “te” er was lesbische actie tussen de sletjes. Zeer actief maar ook een goede ambiance.  Tijdens het “recupereren” een drankje en hapje van het buffet genomen. Een praatje gemaakt met de “collegae” als ook met de partners van de sletten.

Heb jij, of ben jij, ook een nymphomane buurvrouw? Neem haar dan gewoon mee!
Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-).  circle.gb@gmail.com.

XX